Virtuvės pagal užsakymą katalogas: biuro galimybės

Darbas užima liūto dalį žmogaus dienos, per kurią pertraukos pietums, greitam užkandžiui ar tiesiog pakeisti aplinką su puodeliu kavos yra visiškai natūralios ir gyvybiškai svarbios. Tiesą sakant, ši pramoga yra ne tik būdas papildyti fizines jėgas ir energiją valgant, bet ir neformalaus bendravimo įmonės viduje forma. Galimybė laiku persijungti nuo darbo proceso dažnai prisideda prie geresnio užduočių atlikimo. Šiuolaikiniai pažangūs darbdaviai puikiai supranta tokių breketų produktyvumą ir būtinybę. Net ir mažoje įmonėje stengiamasi organizuoti bent kompaktišką poilsio zoną ar virtuvėlę, kurioje būtų galima pasinaudoti kavos aparatu, pasigaminti sumuštinių, pašildyti atsineštą maistą, plauti vaisius, daržoves, indus ir pan. Žinoma, norėdami užtikrinti tinkamą darbuotojų komforto lygį, turite šiek tiek pasistengti ir laikytis keleto neprivalomų, bet naudingų taisyklių. 

Biurui pagal užsakymą virtuvės ypatybės

Žinoma, pirmiausia reikia nustatyti patogią vietą valgomojo zonai. Problema ta, kad ji turėtų būti atskirta nuo konferencijų salių ir kabinetų, kad pernelyg didelis triukšmas ir maisto kvapai netrukdytų darbo procesui. Taigi patartina skirti atskirą patalpą ir net atviros erdvės sąlygomis atitverti erdvę specialiomis sienelėmis su gartraukiu.

Biuro virtuvės išplanavimo variantas iš esmės skiriasi nuo įprasto namų išplanavimo. Jei nuosavame bute esame įpratę viską turėti po ranka ir, svarbiausia, kompaktišką pagrindinių funkcinių mazgų išdėstymą, tai valgymas bendroje virtuvėje turi nemažai ypatumų. Tokiu atveju toje pačioje erdvėje dažnai būna keli žmonės, turintys skirtingų tikslų, ir kiekvienas turi savo meniu. Kažkas ateina pašildyti maisto ir jam reikia mikrobangų krosnelės. Tuo pat metu kažkas kitas ruošia kavą. Trečias asmuo eina prie šaldytuvo. Ketvirtas jau plauna indus kriauklės zonoje. Šiuo metu kažkam reikia šaldytuvo… Esmė ta, kad siekiant laikytis įmonės etiketo ir užtikrinti, kad nė vienas kolega netrukdytų kitam, racionaliau prietaisus ir baldus išdėstyti tam tikru atstumu, laikantis linijinio išdėstymo.

Stalčiai su indais, servetėlėmis, kavos pupelėmis, arbata ir kitais daiktais neturėtų būti atviri, antraip netvarka visą laiką bus matoma. Patartina sukurti lentynas, lentynėles ir atviras nišas tik su dekoratyviniu turiniu: keramikos gaminiais, firminiais trofėjais, prižiūrėtais augalais, knygomis ir pan.

Interjeras 

Stalų ir kėdžių skaičius apskaičiuojamas atsižvelgiant į darbuotojų skaičių. Puiku, jei kiekvienas stalas yra pakankamai lengvas ir mobilus, kad prireikus būtų galima perplanuoti erdvę. Tai leis, pavyzdžiui, lengvai perkelti stalus ir švęsti kurio nors darbuotojo ar visos komandos gimtadienį.

Kartu nepakenks pasirūpinti ir stovimomis vietomis. Išilgai sienos esantys stovai yra labai ergonomiški ir lengvai naudojami, kai visi stalai jau užimti.

Kalbant apie dekoratyvinį dizainą, akivaizdu, kad patalpa neturėtų atrodyti ankšta. Todėl pirmenybę geriau teikti švelnioms šviesioms spalvoms, kurios vizualiai padidina erdvę. Funkciniams spintelių, stalviršių ir kitų nuolat naudojamų daiktų paviršiams išmintingiau rinktis matinius, o ne blizgius paviršius, nes jie neišvengiamai kasdien bus padengti dešimtimis rankų atspaudų.

Renkantis baldus ir prietaisus svarbiausia vadovautis praktiškumo, ilgaamžiškumo ir patikimumo taisykle. Prietaisus turėtų būti lengva naudoti, kad bet kas, neturintis instrukcijų, galėtų jais naudotis iš pirmo karto ir jų nesulaužytų.

Be abejonės, kiekvienas biuras turi daugybę funkcijų, kurios leidžia koreguoti valgomojo zonos išdėstymą ir organizavimą. Bet kuriuo atveju geriau užsisakyti reikiamus baldus iš gerai žinomos UAB baldų įmonės “Baldų arsenalas”. Su mūsų įmonės gaminamų virtuvės pagal užsakymą katalogu patogu susipažinti interneto svetainėje. Skambinkite mums telefonu +370 637 66669.